• Najbolja cijena
  • Obnovljeno
O-stone 4A Narukvica od Ledenog Opsidijan Najbolju Kvalitetu 14 mm s Visokim Učinkom Duga Oči, Zaštita Od Uzemljenja Kamena

O-stone 4A Narukvica od Ledenog Opsidijan Najbolju Kvalitetu 14 mm s Visokim Učinkom Duga Oči, Zaštita Od Uzemljenja Kamena

 
HRK 34.74

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Opsidijan
Opsidijan nastaje kao rezultat toga, da lava pri erupciji vulkana hladi u utrobi zemlje i vrlo brzo je uronjen u vodu.On nema vremena kristalizirati, čime se dobiva vulkanskog stakla.U Srednjem vijeku se vjerovalo da je to tjera demone.Stoga ga često koriste kao uzemljenja kamena.
Metafizički :
Kamen Poštenja, Iskrenosti i Istine.Opsidijan može probuditi u vama duh Ratnika.To pomaže da se infiltriraju u vaš podsvjesni um, vratiti se i ostvariti zaboravljene sposobnosti duboko unutar vas.
Obsidian nam može dati ideju o tome što bi bilo potrebno napraviti promjene.To nas potiče da raste, nastavljajući pružati podršku.To vas može zaštititi od utjecaja zlonamjerne energije, kao i pomoći zadržati svoje misli pozitivnim.
Ako mislite da je vaš rast zastao, i nada da će na poticaj da se ponovo početi kretati.Opsidijan - to je jednostavno najbolji kamen.
Fizički :
Kamen putnik, zaštita u noći.
Posebno je korisno u danima tuge, depresije.
Smatra se da je on smanjuje bol kod artritisa, pomaže kod problema sa zglobovima i ublažava grčeve.
Opsidijan pomaže probavu i eliminira toksine, otapanje okluzije, uključujući i затвердевшие arterije.
Grije ekstremitete.
Ускорьте fizičko zacjeljivanje rana.
Pomaže u smanjenju potrebe za jelo.
.


Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji