• Najbolja cijena
  • Obnovljeno
Muški sat Swiss Legenda 10540-BB-01-RDAS Trimix Diver Chronograph sa Crnim lice i Crvenim Silikonskim satima

Muški sat Swiss Legenda 10540-BB-01-RDAS Trimix Diver Chronograph sa Crnim lice i Crvenim Silikonskim satima

 
HRK 91.47

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Izvanredne veličine u vremenu od legendarnog švicarske zbirke Trimix Diver.Izvanredna muški ručni sat posjeduju vodootporan do 200 metara i opremljeni zaštitnim paklena poklopcem i vijkom stražnji poklopac koji štiti quartz mehanizam švicarske proizvodnje unutra.Lijepo kućište od poliranog nehrđajućeg čelika s ionskim premazom predstavljen na visokokvalitetne силиконовом vrpcu.Jednosmjerni osmerokutni oštrica obuhvaća jasan brojčanik sa svetlećim putokazima i vremenske oznake s arapskim brojkama.
Riječ "legenda" prvi put je korišten u engleskom jeziku u 14. stoljeću i ima svoje porijeklo u srednjovjekovnom latinskom jeziku.Legenda - to je priča o mitskim događajima, junaci i junakinje koji dovode do необычайным rezultatima koje nadahnjuju.Više od četvrt stoljeća tvorci Swiss Legenda stvarali svoju legendu, nudi svojim vjernim klijentima sat, impregnirani tradicije, dizajnom i svestranost.
Swiss Legenda - to je brand, ne podseća ni na jedan drugi..To je dinamično.To je moderno.Ona živi.U osnovi filozofije dizajna Swiss Legenda leži naša predanost moderan, prepoznatljiv granice, u kojima su skladno moderan stil i točnost starog svijeta.
Sat Swiss Legenda pažljivo proizveden u skladu sa strogim standardima i opremljen developed by švicarski кварцевыми mehanizmima vrhunske kvalitete.Kombinirajte to s više od 2000 kombinacije stilova, materijala i funkcije, a vi ćete dobiti kolekciju satova koja nudi neusporedivu kvalitetu, raznolikost, stil i funkcionalnost.
Sat otkucava.Legende nadahnjuju.
Pet godina GARANCIJA Na radove na održavanju, za koje ne postoji jamstvo, Swiss Legend može ispuniti tražene vama usluge uz naknadu, ovisno o stilu sati i vrstu traženih usluga.Ove naknade se mogu mijenjati.Molimo, pošaljite svoj sat košta 10 dolara za otpremu i rukovanje, kopiju vašeg zaštitnog ček od ovlaštenog distributera, u potpunosti ispunjen jamstveni list i opis problema na dolje navedenu adresu.Swiss Legenda ne snosi odgovornost za gubitak ili štetu na vašim sati tijekom transporta.
Švicarski Legenda
101 South State Road 7, Suite 201
Hollywood, Florida 33023
.


Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji