• Najbolja cijena
  • Obnovljeno
King Will Duo 8 mm Crno Mat Prsten Od Volfram Karbida s Plavom Tankim Kosim Koraka Ruba Zaručnički Prsten

King Will Duo 8 mm Crno Mat Prsten Od Volfram Karbida s Plavom Tankim Kosim Koraka Ruba Zaručnički Prsten

 
HRK 113.61

Na skladištu
Dostupno za vašu narudžbu

Kralj će, ne samo broj 1 marka prsten od volfram karbida na
King Will - to nije samo odlična marka volframa prstena, ali i simbol jake volje i velike hrabrosti, slično duhu kralja, svaki put kada naiđe na bilo kakve dileme.
"Ti nikad ne saznate koliko si jak, sve dok biti jak ne postane jedini izbor koji imaš". Volfram u tvrdoći lošiji samo алмазу.Nadahnut značenjem volframa prsten, mi stvaramo King Will.
"Za svijet ti si možda jedna osoba ali za mene ti si, može biti, cijeli svijet" King Will nudi različite dizajne prstenova, svjedočiti svadbene svečanosti, u trenutku zaruka i neobične dana ili stvari koje su vrlo važne za vas??Dizajniran tankim zanatu, svaki od njih je lijep, zgodan, nešto vrijedno.
Garancija na proizvod
Mi brinemo o bonitetu King Will i nadam se da su svi prstenovi će biti u dobrom stanju, tako da pružamo 30-DANA NOVAC.Ali obično se to odnosi samo na probleme koji su ugrađeni u sam proizvod, bez štete uzrokovane od strane kupaca.
Savjeti za održavanje Volframa Prsten
1. čišćenje volframa prstena :
Vaše вольфрамовое prsten ne zahtijevaju složene postupke čišćenja ili održavanja.Za pripremu otopina za čišćenje za nakit od volframa, jednostavno pomiješajte toplu vodu s nekoliko kapi blagog sapuna.Pri čišćenju вольфрамовых prstenova bolje izbjegavati korištenje ultrazvučnog pročišćivač nakit.
2. Savjeti Za njegu вольфрамовым prstenom :
Držite svoje вольфрамовое prsten daleko od agresivnih kemikalija.Izbjegavajte uzimajući vaš prsten na bilo kakve čvrste tvari.Najbolje je držati vaše вольфрамовое prsten odvojeno.Polijetanje вольфрамовое prsten, možete ga staviti u kutiju sa slobodnim prstenom, a zatim staviti kutiju na sigurno mjesto.
O najmanje veličine
Izmjerite veličinu vašeg prsta prije kupnje, jer veličina prstena od volfram karbida ne mogu se mijenjati.Mjerenje na papiru je namijenjen samo za referencu.Željeli smo ponuditi vam izmjeriti veličinu vašeg prsta u nakit trgovini, kako bi se točno odabrati veličinu prstena.


Više detalja

Slični proizvodi u kategoriji